Parkkimedia kauppakeskuksissa | Mediamix

PARKKIMEDIA KAUPPAKESKUKSISSA

Monipuolista ja kohdennettua mainontaa Parkkimedian avulla

Miksi Parkkimedia kauppakeskuksissa?

Parkkimedian valaistut eurosize julisteet (80 kappaletta) sijaitsevat parhailla paikoilla Europark -pysäköintikeskuksissa: Ruoholahti, Forum, City, WTC, Presidentti, Kamppi, Eliel, Kluuvi ja Tähtitorninvuori. Mainokset ovat erinomaisesti erottuvia; LED-valaistu, tasainen ja kirkas näyttö.

Kohderyhmä liikkuu autolla ja arvostaa helppoutta. Parkkimedialla tavoitat pysäköinnin vaivattomuutta arvostavat ihmiset. He ovat valmiit maksamaan hyvästä parkkipaikasta ja helposta tavasta saapua asioille ja harrastuksiin.

Helsingin keskustassa pysäköivät arvostavat tutkimuksen* mukaan eniten parkkipaikan nopean löytymisen ja läheisen sijainnin tuomaa ajansäästöä. He ovat pääsääntöisesti mukavuudenhaluisia vapaa-ajan autoilijoita.

* Europarkin teettämä pysäköintitutkimus 2014


Parkkimedia - lähellä ostohetkeä

Mainokset sijaitsevat ohittamattomilla paikoilla ja ne nähdään juuri ennen itse ostostapahtumaa.

- Miehet valitsevat naisia useammin parkkihallin keskustassa.
Europark -pysäköintihallien käyttäjistä noin 65% miehiä ja 35% naisia. Ota siis haltuusi autoileva kohderyhmä.Yllätä hyödyntämällä koko parkkimainonta

Käytä luovasti hyväksesi parkkipuomeja, hissejä, suurta autosarjaa sekä promootioaluetta! Erottuva parkkimainonta jää mieleen ja aktiiviset menetelmät tuovat oivan lisän mediamixiin.Kuvia eri mainostoteutuksista

Katso galleriastamme erilaisia parkkimediakampanjoita, kuten luovia ja erottuvia toteutuksia esim. hissimainonnassa, parkkipuomeissa ja autosarjoissa.