Digimedia | Mediamix

DIGIMEDIA

Kaupungin näyttävimmät mainospaikat

TULOSSA! Mediamix Helsinki Digi - mainosnäyttöjen sarja

Tavoita liikkuva ja ostovoimainen kohderyhmä Helsingin ytimessä! Kun Suomen ostovoimaisin kohderyhmä on liikkeellä, uudet Mediamix Helsinki Digi -näytöt ovat reitin varrella. Helsingin keskustan laadukkaimmissa pysäköintihalleissa sijaitsevat uudet näytöt keräävät kohderyhmäsi huomion korkealaatuisella ja dynaamisesti päivitettävällä liikkuvalla kuvalla.


Näyttöjen sijainnit P - Kamppi, P- Kluuvi, P- Eliel, P-Tähtitorninvuori, P- City, P- WTC, P-Simonkenttä, P-Autotalo ja P-CityForumMediamix Helsinki Digi

Valitse kirkkaasti parempi media! Laadukkaat Mediamix Helsinki Digi -näytöt nostavat tuotteesi laadun, brändisi tyylin ja kampanjasi elämyksellisyyden kirkkaasti esiin.

Tavoita ne, joita tavoittelet. Näytöt on sijoitettu parhaille paikoille asiakasvirtojen varrelle, huomiota herättävästi, mutta tyylikkäästi, tavoittamaan jatkuvasti liikkeellä olevan kohderyhmän. EuroPark -halleissa pysäköivät Suomen ostovoimaisimmat edelläkävijät, siis juuri ne, joille sinulla markkinoijana on asiaa.

Nyt myynnissä, 5.9.2022 alkaen!

Digitaaliset mainospaikat Helsingin ydinkeskustassa

Mediamix tarjoaa näyttävät ja tehokkaat digitaaliset mainospaikat aivan Helsingin ydinkeskustasta. Mainospaikkojen avulla tavoitat yli 4 400 000 ihmistä kahdessa viikossa. Digitaalisissa näytöissä on mahdollista toistaa kuvia, videoita tai animaatioita.


Top Screen 1, melkein 40m2, on näyttävä ja huomiota herättävä mainospaikka Kalevankadulla.

Top Screen 2, melkein 10m2, on erikoistarkka, erottuva ja vaikuttava nykyaikainen diginäyttö Elielinaukiolla.Loistavat sijainnit

Top Screen 1
On sijoitettu Helsingin ydinkeskustaan, Mannerheimintien ja Kalevankadun risteykseen. Suoraan Stockmannia vastapäätä.

Top Screen2
Sijaitsee Helsingin keskeisimmällä paikalla Elielinaukiolla - aivan rautatieaseman kupeessa.Katso videoita kampanjoista

Videogalleriasta voit katsoa toteututettuja kampanjoita.