Kaupungin näyttävimmät mainospaikat

Mediamix Helsinki Digi 50 - mainosnäyttöjen sarja

Tavoita liikkuva ja ostovoimainen kohderyhmä Helsingin ytimessä! Kun Suomen ostovoimaisin kohderyhmä on liikkeellä, uudet Mediamix Helsinki Digi -näytöt ovat reitin varrella. Helsingin keskustan laadukkaimmissa pysäköintihalleissa sijaitsevat uudet näytöt keräävät kohderyhmäsi huomion korkealaatuisella ja dynaamisesti päivitettävällä liikkuvalla kuvalla sekä äänellä.

Kokonaisspottien määrä on yhteensä 2 268 000 kpl viikossa
ja yhdellä mainostajalla 453 600 / viikko

Hyödynnä ääni osana kampanjaasi!

Ensimmäistä kertaa voit yhdistää digimainokseesi ääntä. Miksi et lisäisi näkyvyyteesi myös kuuluvuutta?

Näyttöjen sijainnit P - Kamppi, P- Kluuvi, P- Eliel, P-Tähtitorninvuori, P- City, P- WTC, P-Simonkenttä, P-Autotalo ja P-CityForum. Näyttöjä on yhteensä 50 kappaletta.Mediamix Helsinki Digi 50

Valitse kirkkaasti parempi media! Laadukkaat Mediamix Helsinki Digi -näytöt (50 kpl) nostavat tuotteesi laadun, brändisi tyylin ja kampanjasi elämyksellisyyden kirkkaasti esiin. Tehosta mainostasi äänellä ja tuplaa kampanjasi huomioarvo.

Tavoita ne, joita tavoittelet. Näytöt on sijoitettu parhaille paikoille asiakasvirtojen varrelle, huomiota herättävästi, mutta tyylikkäästi, tavoittamaan jatkuvasti liikkeellä olevan kohderyhmän. EuroPark -halleissa pysäköivät Suomen ostovoimaisimmat edelläkävijät, siis juuri ne, joille sinulla markkinoijana on asiaa.

Kokonaisspottien määrä on yhteensä  2 268 000 kpl viikossa
ja yhdellä mainostajalla 453 600 / viikko

Digitaaliset mainospaikat Helsingin ydinkeskustassa

Mediamix tarjoaa näyttää ja tehokasta digitaalista mainontaa aivan Helsingin ydinkeskustasta. Mainospaikan avulla tavoitat yli 2 200 000 ihmistä kahdessa viikossa. Digitaalisissa näytöissä on mahdollista toistaa kuvia, videoita tai animaatioita.

Eliel Screen on melkein 10m2, erikoistarkka, erottuva ja vaikuttava diginäyttö Elielinaukiolla.Loistava sijainti

Eliel Screen
Sijaitsee Helsingin keskeisimmällä paikalla Elielinaukiolla - aivan rautatieaseman kupeessa.Katso videoita kampanjoista

Videogalleriasta voit katsoa toteututettuja kampanjoita.