Kaupungin näyttävimmät mainospaikat

Mediamix Helsinki Digi 50 - mainosnäyttöjen sarja

Tavoita liikkuva ja ostovoimainen kohderyhmä Helsingin ytimessä! Kun Suomen ostovoimaisin kohderyhmä on liikkeellä, uudet Mediamix Helsinki Digi -näytöt ovat reitin varrella. Helsingin keskustan laadukkaimmissa pysäköintihalleissa sijaitsevat uudet näytöt keräävät kohderyhmäsi huomion korkealaatuisella ja dynaamisesti päivitettävällä liikkuvalla kuvalla sekä äänellä.

Kokonaisspottien määrä on yhteensä 2 268 000 kpl viikossa
ja yhdellä mainostajalla 453 600 / viikko

Hyödynnä ääni osana kampanjaasi!

Ensimmäistä kertaa voit yhdistää digimainokseesi ääntä. Miksi et lisäisi näkyvyyteesi myös kuuluvuutta?

Näyttöjen sijainnit P - Kamppi, P- Kluuvi, P- Eliel, P-Tähtitorninvuori, P- City, P- WTC, P-Simonkenttä, P-Autotalo ja P-CityForum. Näyttöjä on yhteensä 50 kappaletta.Mediamix Helsinki Digi 50

Valitse kirkkaasti parempi media! Laadukkaat Mediamix Helsinki Digi -näytöt (50 kpl) nostavat tuotteesi laadun, brändisi tyylin ja kampanjasi elämyksellisyyden kirkkaasti esiin. Tehosta mainostasi äänellä ja tuplaa kampanjasi huomioarvo.

Tavoita ne, joita tavoittelet. Näytöt on sijoitettu parhaille paikoille asiakasvirtojen varrelle, huomiota herättävästi, mutta tyylikkäästi, tavoittamaan jatkuvasti liikkeellä olevan kohderyhmän. EuroPark -halleissa pysäköivät Suomen ostovoimaisimmat edelläkävijät, siis juuri ne, joille sinulla markkinoijana on asiaa.

Kokonaisspottien määrä on yhteensä  2 268 000 kpl viikossa
ja yhdellä mainostajalla 453 600 / viikko

Digitaaliset mainospaikat Helsingin ydinkeskustassa

Mediamix tarjoaa näyttävät ja tehokkaat digitaaliset mainospaikat aivan Helsingin ydinkeskustasta. Mainospaikkojen avulla tavoitat yli 4 400 000 ihmistä kahdessa viikossa. Digitaalisissa näytöissä on mahdollista toistaa kuvia, videoita tai animaatioita.


Top Screen 1, melkein 40m2, on näyttävä ja huomiota herättävä mainospaikka Kalevankadulla.

Top Screen 2, melkein 10m2, on erikoistarkka, erottuva ja vaikuttava nykyaikainen diginäyttö Elielinaukiolla.Loistavat sijainnit

Top Screen 1
On sijoitettu Helsingin ydinkeskustaan, Mannerheimintien ja Kalevankadun risteykseen. Suoraan Stockmannia vastapäätä.

Top Screen2
Sijaitsee Helsingin keskeisimmällä paikalla Elielinaukiolla - aivan rautatieaseman kupeessa.Katso videoita kampanjoista

Videogalleriasta voit katsoa toteututettuja kampanjoita.