mediamix yrityksenäMediamix mediatuotantoaineisto-ohjeita suunnittelijoilleyhteystiedot mediamixulkomainonnan ammattilainen
 

Mediamix yrityksenä


"Mediamix kuvastaa monipuolisuutta, tehokkuutta ja laaja-alaista ammattitaitoa."
- Ja juuri noita asioita haluamme asiakkaille tarjota.

 

Vuodesta 1998 toiminut helsinkiläinen Taksimainos Oy tarjoaa ulkomainospaikkansa ja -palvelunsa syyskuusta 2013 lähtien Top Mediamix Finland -liiketoimintanimen alla. Mediamix kuvaa entistä osuvammin yhtiön 15-vuotisen taipaleen varrella jatkuvasti laajentunutta tarjontaa ja ohjaa asiakkaita paremmin myös sen muiden ulkomainospalvelujen pariin taksimainontaa unohtamatta.

 

Mediamix tarjoaa liikkuvat ja kiinteät ulkomainospaikat sekä valtakunnallisiin että alueellisesti kohdistettuihin kampanjoihin. Välinevalikoimaan kuuluvat jättimainokset, Top Screen -diginäytöt, taksimainonta sekä pysäköinti- ja kauppakeskusten valomainospaikat.

 

Uusimpana aluevaltauksena ovat vuotuiset asunto- ja loma-asuntomessut, joihin Mediamix myy kaikki tapahtumien ulko- ja verkkomainospaikat.

 

 

Ulkomainonnan ammattilainen

 

Ulkomainontaa on Suomessa käytetty markkinointikeinona jo vuodesta 1913. Ja vaikka ihmisten medialukutaito on muuttunut ja kiire on lisääntynyt niin ulkomainonnan monipuolisuuden ja kekseliäisyyden ansiosta ulkomainonta on edelleen kontaktimääriin sekä kustannuksiin nähden ylivoimaisesti paras markkinointikeino.

 

Tämän takia juuri Mediamix on loistava kumppani ulkomainosratkaisuissa. Mediamix ei ole liian pieni yritys toteuttaakseen suuriakin kokonaisuuksia, muttei myöskään liian suuri yritys ollakseen kömpelö ja joustamaton asiakassuhteissa tai markkinointiratkaisuissa.

 

 

 

 

Mediamix Facebookissa

 

outdoor finland

 

eng esittely

       

Ulkomainonta | Jättimainos | Digi Screen | Outdoor advertising